Lachman duikt op in Down Under

Een mooie transfer voor Darryl Lachman. De transfervrije verdediger gaat aan de slag in Australië. In Down Under wordt Perth Glory zijn nieuwe werkgever.

De international van Curacao zat zonder club na zijn vertrek bij Hapoel Raanana. Die club degradeerde afgelopen seizoen van het hoogste niveau van Israel. Hierop werd de doorlopende verbintenis ontbonden. Daarmee kwam al na een half jaar en zes duels een einde aan het avontuur van de dertigjarige verdediger in Israel. In februari maakte Lachman de overstap van PEC Zwolle naar Hapoel Raanana.

Lachman gaat bij Perth Glory zijn derde buitenlandse avontuur aan. Eerder was hij al in Engeland actief bij Sheffield Wednesday. Eerder speelde Lachman in Nederland voor FC Groningen, PEC Zwolle, FC Twente, SC Cambuur, Willem II en opnieuw PEC Zwolle. Ook speelde Lachman 31 duels voor het nationale team van Curacao.

In Australië lag voor Lachman een tweejarig contract klaar. Naast de Australische A-League zal hij met Perth Glory ook uitkomen in de Aziatische Champions league. Daarbij zijn de Australische clubs samen met de clubs uit China, Japan en Zuid Korea de grote kanshebbers.