Leeds United heeft oogje op Teun Koopmeiners

Credits: Marco Oomen Fotografie

Teun Koopmeiners wordt in Engelse media in verband gebracht met een transfer naar de Premier League. De aanvoerder van AZ staat in de belangstelling van promovendus Leeds United. Zowel AZ als Koopmeiners houden zich vooralsnog op de vlakte.

De Engelse krant The Telegraph was één van de eerste die Koopmeiners in verband brachten met Leeds United. De promovendus heeft nog een vacature op het middenveld. Trainer Arne Slot in gesprek met NH: “Ik heb het ook gelezen, maar voor mij zijn het op dit moment niet meer dan geruchten. Ik heb Max vanmiddag (zaterdag, red.) nog gesproken en hij heeft er niets over gezegd. Ik moet je eerlijk zeggen dat het laatste waar ik mij nu druk over maak die geruchten zijn. We hebben een 3-1 voorsprong weggegeven en daar balen we met z’n allen ontzettend van.”

Teun Koopmeiners heeft bij AZ nog een contract tot de zomer van 2023. AZ kan dan ook de hoofdprijs vragen. De 22-jarige Koopmeiners in gesprek met FOX Sports: “Dat is aan de club. Maar als ik heel eerlijk ben, ben ik na zo’n wedstrijd totaal niet bezig met dat. Ik ben speler van AZ en daar ben ik hartstikke trots op. Op dit moment doe ik daar mijn uiterste best voor. Het enige dat nu in mijn hoofd zit is de wedstrijd.”