Mahi tekent voor vier jaar bij FC Utrecht

FC Utrecht heeft zich versterkt met Mimoun Mahi. De 26-jarige aanvaller komt over van het Zwitserse FC Zürich. In de Domstad zette hij zijn handtekening onder een vierjarig contract

“Mimoun is een aanvaller met power en scorend vermogen”, aldus technisch directeur Jordy Zuidam op de website van FC Utrecht. “Hij is inzetbaar op alle posities in de aanval en met zijn specifieke kwaliteiten kan hij wedstrijden beslissen. Dat maakt ons team weer sterker en geeft ons meer mogelijkheden. We zijn er heel blij mee dat het ons is gelukt om Mimoun vast te leggen en dat hij gelooft in de ambities die we met de club hebben.”

De aanvaller verruilde vorig jaar zomer pas FC Groningen voor FC Zürich. Nu keert de 2-voudig international van Marokko al weer terug naar de Eredivisie. FC Utrecht heeft ook haar zinnen gezet op Eljero Elia die na een Turks avontuur bij kampioen Istanbul Basaksehir graag wil terugkeren naar Nederland. NAC-verdediger Jan Paul van Hecke zou via Brighton op huurbasis naar Utrecht moeten komen.

Al drie spelers vastgelegd

Eerder werd al duidelijk dat Justin Hoogma, Daniel Arzani en Django Warmerdam aangekondigd. Hoogma wordt opnieuw gehuurd van Hoffenheim, Arzani gehuurd van Manchester City terwijl Warmerdam transfervrij overkwam van FC Groningen.