Michel Vorm maandje langer bij Tottenham Hotspur

Photo credits: Tottenham Hotspur FC

Michel Vorm blijft langer bij Tottenham Hotspur. De 36-jarige doelman had een aflopende verbintenis in Londen maar door de herstart zou hij de slotfase van de Premier League niet meer mee kunnen maken. Net als veel andere voetballers is Vorm akkoord gegaan met een tijdelijke verlenging van het contract.

De 36-jarige Vorm speelt al sinds 2014 voor Tottenham Hotspur. Vorig jaar zomer leek het dienstverband definitief ten einde te komen toen zijn contract niet werd verlengd. Door blessures werd de oud-doelman van FC Den Bosch, FC Utrecht en Swansea City in oktober weer tot het einde van het seizoen gecontracteerd.  Specifiek tot en met de maand juni. Dat wordt nu een maand langer. Normaliter zal dat direct ook de laatste periode van Vorm bij Spurs zijn. Het is nog onbekend wat de vijftienvoudig international daarna van plan is.

Tottenham Hotspur is nog met een aantal andere spelers in gesprek. Zo is het nog onduidelijk of Jan Vertonghen nog in juli blijft of al transfervrij de overstap maakt naar een andere club.