Middenvelder ADO en voormalig publiekslieving NAC in selectie Jamaica

ADO Den Haag krijgt er mogelijk een international bij. Ravel Morrison is namelijk opgenomen in de voorlopige selectie van Jamaica. In het verleden kwam Morrison uit voor de vertegenwoordigende elftallen van Engeland. Nu heeft de aanvallende middenvelder zijn zinnen gezet op een interlandloopbaan voor Jamaica.

De 27-jarige Morrison behoort tot een voorlopige selectie van 24 spelers. Morrison kwam dit seizoen enkel nog als invaller in actie maar klopt nadrukkelijk op de deur. Naast de middenvelder van ADO Den Haag maakt ook Gregory Leigh voor het eerst zijn opwachting. De verdediger groeide uit tot een publiekslieveling bij NAC Breda. Dat kwam niet zo zeer door zijn voetbalkwaliteiten. Inmiddels is Leigh actief in de Schotse Premier League. Aberdeen nam de verdediger afgelopen zomer transfervrij over van NAC Breda. Vorig jaar huurde diezelfde Schotse club hem al.

De selectie van Jamaica zal tijdens de interlandperiode in november afreizen naar Saoedi Arabië. Daar spelen de Reggae Boyz twee duels tegen de Saudi’s. Op 14 en 17 november staan de vriendschappelijke duels in Riyad op het programma. De meest bekende speler van Jamaica is zonder twijfel Leon Bailey van Bayer Leverkusen. Daarnaast komen Michael Hector en Bobby Reid regelmatig in actie bij Fulham. Het zijn naast Morrison direct ook de weinige spelers die echt in actie komen in een Europese competitie.

1 Trackback / Pingback

  1. ADO Den Haag Online: Middenvelder ADO en voormalig publiekslieving NAC in selectie Jamaica | ADO Den Haag Nieuws

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.