Middenvelder Genk naar Jong PSV

PSV heeft zich versterkt met de negentienjarige Ismael Saibari Ben El Basra. De middenvelder komt over van het Belgische KRC Genk, terwijl zijn roots in Spanje en Marokko liggen.

Voor de middenvelder lag in Eindhoven een driejarig contract klaar. Ismael Saibari Ben El Basra sluit direct aan bij de selectie van Jong PSV. “Ik kan niet wachten om mijn teamgenoten te leren kennen”, aldus de middenvelder op PSV.nl. “Voor mij is PSV de juiste stap. PSV is één van de grootste clubs van Nederland. Ze zijn daarnaast internationaal ook heel bekend. Bij PSV heb je als jeugdspeler de kans om door te groeien en dat is heel belangrijk voor een jonge speler als ik.

Het afgelopen seizoen speelde de 1.85 meter lange middenvelder nog met Genk in de UEFA Youth League tegen leeftijdsgenoten van Liverpool, Napoli en Red Bull Salzburg. Volgend jaar lonkt de Keuken Kampioen Divisie met Jong PSV. De middenvelder: “Ik ken al een aantal spelers die in de Keuken Kampioen Divisie hebben gespeeld. Het is een goede competitie om door te groeien. De uiteindelijke stap is om PSV 1 te halen en te spelen in de Eredivisie.”