Middenvelder Groningen op weg naar Bundesliga

FC Groningen lijkt opnieuw een basisspeler van het afgelopen seizoen kwijt te raken. Ajdin Hrustic staat nadrukkelijk in de belangstelling van Eintracht Frankfurt. De club uit de Bundesliga heeft zich volgens Voetbal Internatinoal al officieel gemeld voor Australische middenvelder.

De 24-jarige Hrustic heeft zelf zijn zinnen al gezet op een transfer naar de Bundesliga. Naast Eintracht Frankfurt houdt ook FC Köln de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Volgens Bild zet FC Groningen in op een transfersom van 2 miljoen euro. Eintracht Frankfurt zou zelf aan een transfersom denken van circa 1 miljoen euro.

De voormalig jeugdspeler van Schalke 04 zou zelf al een persoonlijk akkoord met Eintracht Frankfurt hebben. De aanvallende middenvelder is sinds 2014 in Groningen actief. Hij kwam tot zeventig duels in de Eredivisie.

FC Groningen raakte eerder al Deyovaisio Zeefuik (Hertha BSC), Django Warmerdam (FC Utrecht), en Mike te Wierik (Derby County). Daarnaast vertrokken in de breedte ook Amir Absalem en Jans Hoekstra. Beide trokken naar Roda JC. Hoekstra deed dat op huurbasis, Absalem trok de deur definitief dicht.