Mo Allach terug als TD van RKC Waalwijk

Credits: RKC Waalwijk

Mo Allach keert terug in de Eredivisie. De 46-jarige Allach wordt de nieuwe technisch directeur van RKC Waalwijk. Er staat hem direct een grote taak te wachten: RKC Waalwijk is nog op zoek naar 14 spelers.

Bij RKC Waalwijk deden algemeen directeur Frank van Mosselveld en trainer Fred Grim de afgelopen seizoenen het technische beleid. Daar komt met de komst van Allach weer verandering in. Voor Allach betekent het een terugkeer op het oude nest. In deze functie was hij tussen 2009 en 2011 ook al werkzaam. Daarna volgden dienstverbanden bij onder andere de KNVB, VVV Venlo, Vitesse, FC Twente en het Israelische Maccabi Haifa.

Van Mosselveld  in gesprek met De Telegraaf: We zijn trots en enorm blij dat we Mo hebben kunnen overtuigen om terug te keren op het oude nest. Hij heeft hier succes gevierd, past bij de club en brengt enorm veel kennis mee. We bouwen al een tijdje aan het voetbalfundament en daarin is dit een hele belangrijke stap voor de club.  We zullen net zoals de afgelopen jaren realistisch blijven en financieel geen gekke dingen doen. Maar dat we ambities hebben mag duidelijk zijn.”

De algemeen directeur van RKC Waalwijk vervolgt: “We hebben zeker niet het grootste spelersbudget en zullen creatief en slim moeten zijn. Samen met Mo gaan we het voetbalfundament verbreden en verdiepen en hierdoor kan hoofdtrainer Fred Grim zich meer focussen op het team en de ontwikkeling van de spelers. Mo gaat direct aan de slag en samen met hem kijken we – los van alle onzekerheden die er zijn in deze nog steeds bijzondere tijd – uit naar de voorbereiding en de start van de competitie.’”

Ook Allach is blij met de terugkeer: “De club en de mensen eromheen hebben altijd een warm plaatsje gehad in mijn hart. We hebben contact gehouden en het is fantastisch om te zien wat er hier na een zware periode in korte tijd is neergezet. De faciliteiten, de speelwijze onder deze trainer, de hele organisatie: natuurlijk komt er ook geluk bij kijken maar het plan dat er ligt spreekt me enorm aan. Ik zie er naar uit om mijn bijdrage te leveren en samen met Frank en de rest van de club verder te bouwen op de ingeslagen weg.’

1 Trackback / Pingback

  1. Mo Allach terug als TD van RKC Waalwijk | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.