Nieuwe kledingsponsor voor FC Twente

Credits: Marco Oomen Fotografie

Een opvallende kledingsponsor voor FC Twente. De Tukkers gaan namelijk spelen in de shirts van MEYBA. FC Twente en MEYBA gaan een samenwerking voor vier seizoenen aan.

MEYBA was vroeger een vooraanstaand kledingmerk dat onder andere FC Barcelona en Real Betis sponsorde. Nu maakt het haar terugkeer op de Europese velden bekend via FC Twente. MEYBA in het persbericht: “Door deze samenwerking komen twee historische merken met energie en passie, zowel op als naast het veld, samen. FC Twente is het perfecte platform voor de herlancering van ons merk. We bieden spelers, medewerkers en vooral trouwe supporters van FC Twente een uitzonderlijk aanbod op maat gemaakte speel-, trainings- en reiskleding voor het nieuwe seizoen aan. Kleding die gemaakt is met behulp van de modernste technologieën, samen met onze creativiteit in het ontwerp die we kennen uit de jaren ’80 toen Diego Maradona de Barcelona-kleuren droeg.”

De samenwerking tussen FC Twente en MEYBA komt tot stand door de Elite Group. Deze Engelse partij beheert voor FC Twente de kleding en merchandising. Zo zit het achter de FC Twente Fanstore en Webshop.