Ook Bijlow lijkt voor Oranje af te haken

Photo: GEPA pictures/ Jasmin Walter / Red Bull Content Pool

De keepersproblemen voor het Nederlands Elftal stapelen zich op. Na Jasper Cillissen zal vermoedelijk ook Justin Bijlow verstek moeten laten Joël Drommelgaan. De jonge doelman haakte vandaag in de warming-up voor Feyenoord – FC Groningen geblesseerd af.

Het is nog onbekend wat Bijlow precies mankeert. Het ligt echter voor de hand dat Bijlow zich bij bondscoach Frank de Boer zal afmelden. De doelman maakte juist zijn opwachting in de selectie na de blessure van eerste keus Cillissen. Het is onbekend wie nu bij het Nederlands Elftal in beeld zal komen. Op dit moment zijn Marco Bizot (AZ) en Tim Krul (Norwich City) de twee keepers. Mogelijk dat Sergio Padt (FC Groningen) weer in beeld komt.

Heel veel andere opties heeft De Boer namelijk niet. Jeroen Zoet die PSV deze zomer verruilde voor Spezia kampt namelijk ook nog met een blessure. De 34-jarige Kenneth Vermeer lijkt niet meer in beeld. De 5-voudig international won onlangs zijn plek bij Los Angeles FC onder de lat terug. Naast Padt lijkt Joël Drommel (FC Twente) een optie.

Update: Joël Drommel is bij de selectie van het Nederlands Elftal gehaald.