Ook FIFA 21 ratings Robben en Ihattaren bekend

Er worden in de aanloop naar de release in oktober steeds meer FIFA 21 ratings bekend. Nu zijn ook de ratings van Arjen Robben en Mohamed Ihattaren openbaar.

Arjen Robben heeft in FIFA 21 een overall rating van 80 gekregen. Een rare gold card waarbij zijn snelheid uiteraard niet meer top is. De overall pace van Robben is 72. Daarentegen zijn dribbling (85) en schooting (81) behoorlijk goed. Waar Robben mogelijk bij FC Groningen op ’10’ gaat spelen, kiest Electronic Arts voor een kaart als right winger. FC Groningen had nog nooit zo’n hoge card bij aanvang van een FIFA game.

Na zijn zilveren card in FIFA 20 krijgt Mohamed Ihattaren een gouden card in FIFA 21. Het is geen rare en zijn overall rating is 77. Niet verkeerd voor een achttienjarige middenvelder. Zijn overall dribbling (82) komt in de buurt bij die van Robben. Op defensief vlak (41) en fysiek (64) is er voor de jonge PSV’er nog werk aan de winkel.

EA maakte ook de FIFA 21 rating van Chidera Ejuke bekend. Hij krijgt een rare gold card en met een overall pace van 94 behoort hij tot de snelste spelers van FIFA 21. Electronic Arts heeft nog een SC Heerenveen logo bij zijn card opgenomen. Enkele weken geleden verruilde Ejuke de Friezen echter voor 12 miljoen euro voor CSKA Moskou.