‘Ook Vejinovic trekt naar ADO Den Haag’

Marko Vejinovic moet na Daryl Janmaat de tweede versterking voor ADO Den Haag worden. Na een karrenvracht aan jonge talentvolle spelers afgelopen zomer, kiest ADO Den Haag nu doelbewust voor meer ervaring.

ADO Den Haag was al eerder in gesprek met de transfervrije Vejinovic. Beide partijen kwamen toen niet tot een akkoord over de contractvoorwaarden. Nu lijken beide partijen elkaar alsnog te hebben gevonden. De dertigjarige Vejinovic werd door Omroep West al in Den Haag in het ziekenhuis gesignaleerd. Dat moet duiden op een medische keuring.

Afgelopen zomer liet Vejinovic bij het Poolse Arka Gdynia zijn contract ontbinden. Aanleiding was het wegvallen van de belangrijkste sponsor en een groot aantal sterkhouders. Vejinovic keerde daarna terug naar Nederland. De middenvelder met Servische roots speelde eerder voor Heracles Almelo, Vitesse, Feyenoord en AZ. Begin 2019 verruilde hij AZ voor Polen.

Marko Vejinovic is topfit. De afgelopen maanden hield hij zijn conditie op peil bij Jong AZ en later bij FC Volendam. De Wijdbroeken hoopten zelf ook op een langer verblijf van Vejinovic. De middenvelder wil echter in de Eredivisie aan de slag. ADO Den Haag biedt hem nu deze mogelijkheid.

 

1 Trackback / Pingback

  1. ADO Den Haag Online: ‘Ook Vejinovic trekt naar ADO Den Haag’ | ADO Den Haag Nieuws

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.