Ook Willem II haakt af voor Ruiter

Opnieuw lijkt een club af te haken voor Robbin Ruiter. Na SC Heerenveen is nu ook Willem II niet van plan een transfersom voor Ruiter op te hoesten. PSV zou naar verluidt circa 400.000 euro vragen. Dat is voor Willem II vooralsnog te gortig.

Ruiter heeft bij PSV nog een contract tot volgend jaar zomer. De 31-jarige keeper heeft in Eindhoven eigenlijk geen toekomst. Unnerstall en Zoet staan hoger in de pikorde. De verwachting is dan ook dat PSV de vraagprijs richting het einde van de transfermarkt mogelijk zal verlagen. Willem II wil echter zo snel mogelijk een nieuwe keeper hebben. Maandag begint de voorbereiding van de Tilburgers en dan zal er al iemand aanwezig moeten zijn. De eerste doelman vorig jaar, Wellenreuther, trok immers naar Anderlecht.

Piet Velthuizen zou op het lijstje van Willem II staan. De doelman trainde vorig jaar al enige tijd mee in de voorbereiding maar kreeg geen contract. Begin dit jaar tekende hij bij Telstar maar kwam daar door de corona-uitbraak niet in actie. Opvallend genoeg wordt ook de naam van Joe Hart in Tilburg genoemd. De 75-voudig Engels international is transfervrij na zijn vertrek bij Burnley. De 33-jarige Hart lijkt financieel niet haalbaar tenzij hij graag nog eens in een andere competitie wil spelen.

Willem II hoopt ook Marios Vrousai snel weer te verwelkomen. Eerde besloot Willem II een optie tot koop op de Griekse aanvaller niet te lichten. Toch wil het de aanvaller tegen lagere voorwaarden graag weer naar Tilburg halen. Het is onbekend hoe de Griekse topclub Olympiakos Piraeus tegenover een transfer staat.