Pijnlijk! Feyenoord miskoop valt zelfs niet in

Feyenoord kwam eind vorige maand met Oxford United overeen dat Liam Kelly ook de maand juli op huurbasis in Engeland zou spelen. Oxford United is immers actief in de playoffs om promotie naar de Championship. Het was zeker uit het oogpunt van Feyenoord een mooie manier om de 24-jarige Kelly in de picture te zetten.

Oxford United mag ook na vanavond blijven hopen op promotie naar de Championship. In de halve finales versloeg The U’s over twee wedstrijden Portsmouth. Na de 1-1 in de Zuid-Engelse havenstad werd het ook vandaag in Oxford 1-1. Na verlenging volgde strafschoppen. Hierin bleek Oxford United uiteindelijk de sterkste. Ondanks 6 (!) wissels waarvan twee na 120 minuten spelen voor de strafschoppen kwam Liam Kelly vandaag niet in actie. De kleine middenvelder bleef het gehele duel op de bank. Alleen de reserve-doelman en de 21-jarige verdediger Atkinson bleven vandaag net als de Ier op de bank zitten. Dat zal zeker niet het achterliggende plan van Feyenoord zijn geweest. Feyenoord wil namelijk zo snel mogelijk af van Liam Kelly, een miskoop uit de periode van Jaap Stam.

Komend weekend gaat Oxford United hoogstwaarschijnlijk Wycombe Wanderers treffen. Die ploeg won eerder op bezoek bij Fleetwood Town met 4-1. Voor vanavond staat de return op het programma. Het treffen tussen Oxford United en de winnaar van Wycombe-Fleetwood wordt gespeeld op Wembley. Feyenoord en Kelly dromen al van een hoofdrol van de middenvelder.