Prins Petfoods spreekt vertrouwen uit in Vitesse

Vitesse keuken kampioen divisie

Een opsteker voor Vitesse. Shirtsponsor Prins Petfoods verlengde onlangs al zijn contract met een extra seizoen. Nu maakt het familiebedrijf uit Veenendaal bekend de overeenkomst te verlengen tot de zomer van 2022. Prins Petfoods is al sinds 2015 aan Vitesse verbonden maar wil in deze tijd nog meer achter de club gaan staan. Petfoods staat op de achterkant van het shirt van de Arnhemse club.

“Juist nu moeten we de krachten bundelen en samen sterk staan”, zegt Wil Mulders, directeur van Prins Petfoods op Vitesse.nl. “Nu er niet gevoetbald kan worden en er straks waarschijnlijk in lege stadions gespeeld wordt, krijgt Vitesse harde klappen. Als partner en shirtsponsor willen wij de club met deze contractverlenging een steuntje in de rug geven. Samen winnen we van dit virus. Armen wijd, borst vooruit, kop omhoog. Samen achter Vites! Hopelijk kunnen we dan straks weer met zijn allen genieten in GelreDome.”

Olivier Smit, commercieel directeur van Vitesse, is uiteraard blij met het verlengen van de samenwerking met Prins Petfoods. “De afgelopen maanden zijn wij veel in contact geweest met onze partners en business club-leden. Wij worden immers allemaal hard geraakt door deze crisis. Samen met hen hebben wij gekeken hoe wij samen (!) sterker uit deze periode kunnen komen. Wij zijn er van overtuigd dat dit kan door de samenwerking te verbreden, te verdiepen en nieuwe invalshoeken te bekijken. Zo ook met Prins Petfoods.”

“De samenwerking met Prins Petfoods is altijd erg goed en uniek geweest! De manier van samenwerken gaat bij ons immers altijd om waarde creatie voor beide partijen. Deze verlenging is daar een mooi voorbeeld van. We zijn erg blij dat Prins Petfoods nu en in de toekomst achter Vitesse blijft staan”, aldus Smit op Vitesse. “Wij zijn de directie Wil en Lies en hun collega’s daarvoor erg dankbaar. Wij hopen dat meerdere partijen zullen volgen. De eerste reacties en gebaren van overige business club-leden en partners laten dit al zien!”