PSV dreigt Sam Lammers kwijt te raken

Opvallend nieuws uit Eindhoven. Sam Lammers staat op het punt om PSV de terug toe te keren. De clubleiding van PSV dacht een mondeling akkoord te hebben met de 23-jarige aanvaller en diens zaakwaarnemer. De Serie A lijkt zijn volgende bestemming te worden.

Volgens Voetbal International en het Eindhovens Dagblad heeft Lammers de clubleiding van PSV onaangenaam verrast. Lammers heeft zij zinnen gezet op een transfer. Atalanta Bergamo, de nummer drie van de Serie A, heeft zeven miljoen euro voor de aanvaller over. PSV speelt het spel behoorlijk hard en zet in op meer, ook vanwege de rol die de zaakwaarnemer van Lammers heeft. Toch heeft PSV weinig troeven in handen. Lammers heeft in Eindhoven namelijk nog maar een contract tot volgend jaar zomer.

Lammers heeft al een mondeling akkoord bereikt met Atalanta Bergamo, de club waar ook internationals Hans Hateboer en Marten de Roon onder contract staan. De Duitse zaakwaarnemer Reza Fazeli wordt door PSV als de kwade genius gezien. Lang lag er een mondeling akkoord maar een handtekening werd uiteindelijk nooit gezet. Al tijdens de lange blessure van Lammers wilde PSV verlengen maar Fazeli wist elke keer weer een reden te verzinnen om uit te stellen.