PSV heeft interesse in Israelische spits in Chinese dienst

Credits: Marco Oomen Fotografie

Eran Zahavi staat nadrukkelijk in de belangstelling van PSV. Er waren vanuit China en Israel al geruchten dat de ervaren aanvaller in de belangstelling van PSV stond. Nu komen ook Voetbal International, het Eindhovens Dagblad en De Telegraaf met het nieuws dat PSV interesse heeft.

De 33-jarige aanvaller heeft nog een contract tot het einde van 2020 bij het Chinese Guangzhou R&F. Daar strijkt Zahavi een vorstelijk salaris op. Het Eindhovens Dagblad schrijft zelfs dat dit rond de 10 miljoen euro zou liggen. Toch zou een transfer naar Eindhoven nog altijd tot de mogelijkheden behoren. Zahavi zou zijn loopbaan in Europa willen afsluiten. Van een akkoord is echter nog lang geen sprake. Het is ook onbekend of zijn huidige trainer, Giovanni van Bronckhorst, de aanvaller nu al wil laten vertrekken.

PSV lijkt voor te sorteren op een uitgaande transfer van Sam Lammers. De 23-jarige aanvaller staat nadrukkelijk in de belangstelling van Atalanta Bergamo, dat eerder al een bod van acht miljoen euro bij PSV neerlegde. De verwachting is dat de nummer drie van Italië op korte termijn bij PSV zal terugkeren met een hoger bod.