PSV kan Adrian Fein voor slechts zes miljoen euro kopen

Credits: Marco Oomen Fotografie

Opvallend nieuws uit Eindhoven. PSV kan Adrian Fein namelijk aan het einde van het seizoen voor een prikkie overnemen. De Eindhovense club huurt de 21-jarige Fein dit seizoen van Bayern München. Mocht hij bevallen dan moet het wel heel raar lopen wil PSV de koopoptie niet lichten.

Het Eindhovens Dagblad schrijft namelijk dat PSV de middenvelder voor slechts zes miljoen euro kan kopen. Het Eindhovens Dagblad meldt overigens niet dat daar bepaalde bepalingen aan verbonden zijn. Het is bijvoorbeeld niet uitgesloten dat er dan een terugkoopoptie van Bayern München in werking gaat.

Fein gisteren tijdens de perspresentatie:”Ik denk dat de Eredivisie voor jonge spelers heel interessant is. Hier spelen jonge jeugdinternationals al heel vroeg in de profcompetities. De grote wedstrijden worden in Duitsland wel uitgezonden, maar de kracht van deze competitie staat bij ons niet altijd op de radar.”

Om een goed beeld te krijgen bij de Eredivisie ging Fein onder andere in gesprek met een aantal spelers van Willem II. “Ze hebben me verteld dat de Nederlandse Eredivisie sterk is. Philipp Max en Timo Baumgartl spraken ook enthousiast over het niveau hier. Ik ga snel proberen om de taal te leren, voel me fit en kan op het veld meteen aanhaken.”