PSV legt bod Atalanta naast zich neer

PSV heeft een nieuw bod van Atalanta Bergamo op Sam Lammers naast zich neergelegd. Zo schrijft het Eindhovens Dagblad. Het bod van ruim acht miljoen euro werd terzijde geschoven.

De 23-jarige aanvaller heeft zelf zijn zinnen gezet op een transfer naar de nummer drie van de Serie A. Onderhandelingen over de transfer zitten echter muurvast. Met name ook omdat het handelen van de zaakwaarnemer van Lammers kwaad bloed heeft gezet. Het is dan ook een van de redenen waarom PSV hoog spel speelt en het risico loopt dat Lammers volgend jaar zomer transfervrije het Philips Stadion uitloopt.

Het is onbekend hoe Atalanta Bergamo in de strijd zit. De ploeg van Marten de Roon en Hans Hateboer heeft nu al acht miljoen euro plus bonussen over voor Lammers. Afgelopen weekend had Lammers gewoon een basisplaats in het uitduel tegen FC Groningen. Trainer Roger Schmidt ziet het ook helemaal zitten met de aanvaller.

Het Eindhovens Dagblad schrijft: ‘De komende dagen zal overleg met de entourage van Lammers plaatsvinden om te kijken hoe het verder moet.’