PSV wil Dumfries langer aan zich binden

Photo: GEPA pictures/ Jasmin Walter / Red Bull Content Pool

PSV is in gesprek met Denzel Dumfries over een nieuw en verbeterd contract. PSV wil graag door met haar captain. Technisch manager John de Jong heeft al de eerste gesprekken met Mino Raiola, de zaakwaarnemer van Dumfries gehad.

Volgens De Telegraaf wil PSV de 24-jarige rechtsback belonen en daarmee ook een grotere transferwaarde voor zichzelf creëren. Dumfries ligt nu nog tot de zomer van 2023 in Eindhoven vast. De rechtsback kwam in 2018 over van SC Heerenveen. In Eindhoven groeide hij in korte tijd uit tot basiskracht, publiekslieveling én international. Het is dan ook niet gek dat Dumfries nu een sterk verbeterde verbintenis kan gaan tekenen.

Het is onduidelijk wat de tienvoudig international en diens manager Raiola van plan zijn. Eerder gaf hij echter aan te willen luisteren naar een voorstel van PSV over een nieuw contract. PSV heeft dan ook goede hoop om Dumfries langer te binden. Zeker wanneer er goede afspraken kunnen worden gemaakt over een toekomstige transfer. PSV deed dat in het verleden ook bij spelers als Memphis Depay and Georginio Wijnaldum.

Als PSV en Dumfries elkaar hebben gevonden, wil de club doorschakelen naar Mohamed Ihattaren. De talentvolle middenvelder ligt nog tot 2022 vast in het Philips Stadion. Ook Ihattaren wordt vertegenwoordigd door Raiola.