Rayhi trainde vandaag niet mee met Sparta, Van Duinen in beeld

Mohamed Rayhi trainde vandaag niet mee bij Sparta Rotterdam, zo meldt RTV Rijnmond. De aanvaller heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Al-Batin uit Saoedi-Arabië. Die club deed ook al een bod maar dat werd door Sparta geweigerd.

Rayhi had maandagochtend een gesprek met trainer Henk Fraser. Vervolgens besloot de club dat het verstandig was als Rayhi naar huis zou gaan. De aanvaller wil dolgraag naar Saoedi-Arabië. Er ligt een lucratief contract voor hem klaar. Het bod wat door Al-Batin op Rayhi werd gedaan werd door Sparta echter als veel te laag bestempeld. Het is voor Rayhi te hopen dat Al-Batin nog met een beter aanbod terugkomt. Henk van Stee, directeur betaald voetbalzaken van Sparta, verwacht dat Rayhi dinsdag weer mee zal trainen.

Ook rondom de aanvallende middenvelder Abdou Harroui is het nog stil. FC Groningen werd al meerdere malen met de middenvelder van Jong Oranje in verband gebracht. Na een eerste bod dat werd geweigerd is het nu al even stil. Wel houdt Sparta de markt goed in de gaten. Een mogelijke vervanger van Harraoui of Rayhi is Mike van Duinen. De voormalig speler van ADO Den Haag en Excelsior zit op een dood spoor bij PEC Zwolle. Hij zou in beeld komen bij een eventuele transfer.