Rayhi wil Sparta verlaten voor zandbak

Venue of the Red Bull Winning 5 Finale in Doha, Qatar // Sharbel Najem / Red Bull Content Pool

Mohamed Rayhi hoopt Sparta deze transferperiode te verlaten voor Al-Batin. De club uit de Saudische Professional League zag een eerste bod door Sparta echter worden geweigerd. Toch hoopt Rayhi dat Sparta alsnog overstag gaat.

Youssef El Akchaoui, zaakwaarnemer van Rayhi, in gesprek met Voetbal International: “Wij willen, en Al-Batin wil dat ook, de transfer vandaag of morgen nog afronden. Ik heb Van Stee (technisch directeur, Sparta, red.) vanmiddag andere opties en ideeën voorgelegd en hij zal dat met andere mensen binnen de club moeten bespreken. Wij hopen in ieder geval oprecht dat dit een transfer via de voordeur gaat worden en niet via de achterdeur.”

De oud-prof en nu zaakwaarnemer vervolgt: “We moeten professioneel blijven, maar dit speelt wel in het koppie van Mohamed.” We hebben een goede verstandhouding met iedereen binnen Sparta en willen dat graag zo houden. Maar sommige mensen binnen Sparta moeten wel reëel blijven. Hij is transfervrij naar Sparta gekomen en heeft nu een bepaalde staat van dienst. Ik begrijp dat hij een belangrijke speler is, maar Sparta heeft nog tot 5 oktober om een vervanger te vinden. Ik ken het scoutingsapparaat van Sparta en zij hebben echt wel een lijstje met mogelijke opvolgers. Mohamed wil gewoon heel graag en zijn kop staat die kant op.”