‘Releasenotes FIFA 21 al in augustus’, vannacht eerste gameplay beelden

Er is weer iets meer bekend over FIFA 21. EA kwam via haar eigen Twitter kanaal met een kleine update. Vermoedelijk wordt vannacht meer duidelijk op het live event EA Play.

Op Twitter heeft Electronic Arts melding gemaakt dat de releasenotes vanaf augustus beschikbaar zijn. Normaal gesproken komt FIFA altijd pas in september uit.  De vraag is daarom ook of de game dit jaar eerder uit komt. Daarnaast zullen een aantal populaire, maar tegelijkertijd ook minder populaire game elementen vanuit FIFA 20 ook in FIFA 21 terugkomen. EA kan natuurlijk niet zonder Ultimate Team, maar tegelijkertijd was er de afgelopen periode veel negativiteit rondom Career Mode en VOLTA Football.

De verwachting is dat vannacht om 01.00 uur op EA Play Live de eerste gameplay beelden van FIFA 21 te zien zijn. Ook zal EA dan duidelijkheid verschaffen over hun aanpak voor Playstation 4 naar Playstation 5. Bij een andere franchise van EA, Madden NFL 21, krijgen gamers een gratis PS5-upgrade. Het zou voor gamers wel heel zuur zijn om spellen die in het najaar uitkomen twee keer te kopen. De Playstation 5 is namelijk pas eind november / begin december beschikbaar.

Update: FIFA 21 is vanaf 9 oktober beschikbaar. Spelers die de Ultimate of Champions Edition bestellen hebben 3 dagen eerder toegang. Ook EA Access leden hebben eerder toegang.

1 Trackback / Pingback

  1. ‘Release FIFA 21 al in augustus’, vannacht eerste gameplay beelden | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.