Reserve doelman FC Emmen voert druk op eerste doelman op

Wie is komen weekend de eerste doelman van FC Emmen? Dennis Telgenkamp raakte zijn plek onder de lat bij de voorgaande bekerronde kwijt. De Duitse nieuweling Felix Wiedwald stond de afgelopen zeven weken onder de lat. Gisteren kreeg Telgenkamp weer een kans in het bekerduel tussen FC Emmen en FC Groningen.

FC Emmen wist gisteren eindelijk weer eens te winnen. Daarmee zorgde het voor een stunt in de TOTO KNVB Beker. FC Groningen maakt namelijk in de Eredivisie wekelijks indruk. Telgenkamp maakte vlak voor tijd ook nog een uitstekende redding. FC Emmen bleef op de been en is voor het eerst sinds 1998/1999 weer na de winter actief in de KNVB Beker.

Telgenkamp in gesprek met RTV Drenthe: “Volgens mij heb ik wel een goede wedstrijd gespeeld.” De doelman was ‘hartstikke boos’ nadat hij op de bank terecht kwam. Aanleiding was een prima bekerwedstrijd van Wiedwald tegen FC Eindhoven. Hierop besloot Lukkien een keeperswissel door te voeren. Telgenkamp: “Ik vond het niet terecht.”

Het is nog onbekend of de 33-jarige keeper ook komend weekend onder de lat zal staan. FC Emmen wacht een wedstrijd tegen PEC Zwolle. De drie punten zijn noodzakelijk. Telgenkamp: “Ik zit veruit het langst bij de selectie, maar ik ga nog steeds niet over de opstelling.”

1 Trackback / Pingback

  1. Voetbalnieuws Site: Reserve doelman FC Emmen voert druk op eerste doelman op | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.