RKC Waalwijk heeft vierde versterking binnen

Credits: RKC Waalwijk

RKC Waalwijk heeft de vierde versterking van deze zomer te pakken. Het is Nicolas Olsak die transfervrij overkomt van Maccabi Netanya uit Israël. In Waalwijk lag voor de 28-jarige middenvelder een eenjarig contract klaar.

De 28-jarige Olsak is een in Argentinië geboren Israëlier. De afgelopen vier seizoenen speelde hij bij Maccabi Netanya dat uitkomt in de Ligat Ha’Al. Olsak was daar het afgelopen seizoen niet onomstreden maar kon uiteindelijk wel 20 duels achter zijn naam noteren. Ook kwam hij uit voor het Amerikaanse Belmont Bruins en in eigen land voor, Kabilio Jaffa en Ramat haSharon.

Algemeen directeur Frank van Mosselveld op de website van RKC Waalwijk: “We zijn uiteraard erg blij met de komst van Nicolas. Hij is een veelzijdige en dynamische middenvelder die goed past in de visie op voetbal zoals wij die voor ogen hebben. We heten hem dan ook van harte welkom in Waalwijk.”

RKC Waalwijk heeft daarnaast Chris David op proef. De 27-jarige middenvelder zit zonder club na zijn vertrek bij het Zuid-Afrikaanse Cape Town City. David stond altijd te boek als een groot talent. In 2013 maakte hij de overstap van FC Twente naar Fulham. Later stond David onder contract bij Go Ahead Eagles en FC Utrecht.

Kostas Lamprou (Vitesse), James Efmorfidis (Almere City FC) en Thierry Lutonda (gehuurd van Anderlecht) werden al in een eerder stadium vastgelegd.