RKC Waalwijk weet drietal te behouden

Credits: RKC Waalwijk

RKC Waalwijk is er in geslaagd om Hans Mulder, Paul Quasten en Mike Grim voor de club te behouden. Het drietal had in Noord-Brabant een aflopende verbintenis. Club en spelers zijn nu een nieuw eenjarig contract overeengekomen.

Algemeen directeur Frank van Mosselveld in het persbericht: ”We wilden graag door met Hans, Paul en Mike. De twee eerstgenoemden zijn de afgelopen seizoenen uitgegroeid tot leiders in zowel de kleedkamer als op het veld en hebben hun sporen verdiend in het profvoetbal. Bovendien hebben zij vorig seizoen allebei hun waarde getoond in de Eredivisie, waardoor we erg blij zijn dat ze ook komend seizoen voor RKC uitkomen. Mike heeft op zijn beurt in trainingen en wedstrijden van het tweede elftal laten zien een talentvolle doelman met potentie te zijn. We zijn content dat we Mike ook komend seizoen weer mogen toevoegen aan ons keepersgilde.”

Door de verlenging gaat Hans Mulder (33) na de zomer zijn tiende seizoen als selectielid van RKC Waalwijk in. Mulder speelde eerder tussen 2006 en 2011 al in Waalwijk, om er in 2017 weer teurg te keren. Ook die andere routinier Paul Quasten (35) blijft voorlopig aan. De linkerflank speler komt sinds 2017 uit voor RKC Waalwijk. Mike Grim (23) is pas sinds vorig jaar zomer in Waalwijk actief. Daar fungeert hij als derde doelman. Eerder speelde Grim bij IJsselmeervogels.