RKC wil smaakmaker uit handen Besiktas houden

Credits: RKC Waalwijk

Anas Tahiri staat voor een hele mooie transfer. De middenvelder van RKC Waalwijk staat namelijk in de belangstelling van de Turkse topclub Besiktas.

“Er is concrete interesse van Besiktas, maar ik hoef me er niet druk om te maken. Ik laat het aan de club en m’n zaakwaarnemer om dat te regelen”, aldus Tahiri tegen FOX Sports. “Het was niet verwacht. Ik kreeg een belletje tijdens de vakantie. Het is altijd leuk als zo’n grote club interesse in je heeft.”

De 25-jarige Tahiri speelt sinds 2018 voor RKC Waalwijk dat hem die zomer oppikte bij Lierse SK. Tahiri, die zowel de Belgische als Marokkaanse nationaliteit heeft, staat nog tot volgend jaar zomer in Waalwijk onder contract. De rechtsbenige middenvelder speelde het afgelopen seizoen 23 duels voor RKC Waalwijk, hierin kwam hij drie keer tot scoren.

Trainer Fred Grim hoopt nog een jaar langer over Tahiri te kunnen beschikken. Grim: “Het is een jonge speler met veel potentie die een vervolgstap moet kunnen maken, maar gezien zijn leeftijd en ontwikkeling zou het beter zijn om bij ons te blijven. Dat heb ik hem ook verteld.”