Rob Jansen bevestigt plannen Kuyt, Groenendijk en Larsson

Dirk Kuyt is nadrukkelijk in beeld bij Feyenoord voor het seizoen 2021/2022. Dick Advocaat gaat vermoedelijk zijn laatste jaar in.  Eerder deze week doken er geruchten op dat Feyenoord achter de schermen al druk bezig met de invulling van de technische staf.

Zaakwaarnemer Rob Jansen bevestigde vandaag in het Algemeen Dagblad dat Kuyt in beeld is en dat zowel Fons Groenendijk als Henrik Larsson de assistenten zouden zijn. Opvallgend genoeg is Jansen de zaakwaarnemer van Kuyt, Groenendijk én Larsson.

“De toekomstplannen rond Dirk Kuyt zelf bij Feyenoord lagen al langer op straat”, aldus de zaakwaarnemer in het Algemeen Dagblad. “John de Wolf heeft recent bijgetekend en hij heeft dus een doorlopend contract. En de namen van Fons Groenendijk en Henrik Larsson zijn inderdaad ook gevallen in de Kuip.”

De zaakwaarnemer vervolgt: “Iemand heeft waarschijnlijk zijn mond voorbij gepraat en dus ligt dit zomaar allemaal op straat. Het is allemaal nog prematuur, er is echt helemaal niets in kannen en kruiken. Dus de presentatie van de volgende staf zou ik dit zeker niet willen noemen, maar dat er op die manier over wordt nagedacht, daar ga ik niet over liegen”