Roda JC bekijkt Duitse proefspeler langer

Roda JC heeft de testperiode van Patrick Pflücke met een week verlengd. Eind volgende week wil Roda JC een definitief besluit nemen over de 23-jarige middenvelder.

Pflücke speelde het afgelopen seizoen 25 duels in de Derde Bundesliga voor KFC Uerdingen 05. Nu is de oud-jeugdspeler van Mainz en Borussia Dortmund transfervrij. De linksbenige Patrick Pflücke kan uit de voeten op de beide flanken en als aanvallende middenvelder. Trainer Jurgen Streppel is in ieder geval gecharmeerd van de Duitser. Afgelopen seizoen speelde Pflücke nog met Tom Boere. De aanvaller verkoos gisteren juist Türkgücü München boven Roda JC.

Wie zeker niet bij Roda JC blijft is Justin Mathieu, zo meldt De Limburger. Onze 24-jarige landgenoot viel al na een half uur spelen uit in een oefenduel tegen FC Antwerp. Roda JC won dat duel met 1-3. Roda JC ziet Mathieu, die sinds maart na zijn vertrek bij het Kroatische HNK Gorica zonder club zit, ook niet meer terugkeren. Hiervoor heeft de oud-speler van Willem II, TOP Oss en SC Cambuur onvoldoende indruk gemaakt.