‘Roda JC in gesprek met Stijn Vreven’

Stijn Vreven is in gesprek met Roda JC over een mogelijk dienstverband, zo meldt Veronica Inside. Eerder gaf de voormalig coach van NAC Breda al te kennen dat hij met een club buiten België in gesprek is.

Op dit moment zit Vreven, die in april nog een boek met kleedkamergeheimen lanceerde, zonder club. Zijn laatste club, het Belgische Sporting Lokeren, werd onlangs failliet verklaard. Daarmee kwam logischerwijs ook het dienstverband van Vreven bij deze club ten einde. In het Parkstad Limburg Stadion wordt gebouwd aan een nieuwe toekomst. Dat is inclusief nieuwe geldschieters. Roda JC zit zonder trainer na het ontslag van Jean-Paul de Jong. Na het ontslag namen Maurice Verberne en later René Trost de honneurs waar.

Roda JC stond zeventiende in de Keuken Kampioen Divisie voordat het seizoen voortijdig ten einde kwam. De komende seizoenen wil het onder aanvoering van lokale ondernemers weer naar de top van de Eerste Divisie. Roda JC en diens technisch directeur Jeffrey van As spraken eerder met Alfons Groenendijk over komend seizeon. Die zag een dienstverband in Kerkrade echter niet zitten.