SC Heerenveen is nog niet klaar op transfermarkt

SC Heerenveen zal de laatste dagen van de transfermarkt zeker niet stilzitten. De Friezen hopen zich nog op een aantal posities te versterken.

Heerenveen hoopte lange tijd op de komst van Jens Petter Hauge. De Noorse jeugdinternational verruilt Bodø/Glimt echter voor AC Milan. De buitenspeler maakte in de voorronde van de Europa League indruk in Italië en dat leidde tot een versnelling. AC Milan sloeg direct toe en legde Hauge voor vijf seizoenen vast. Ook de komst van Jurgen Ekkelenkamp heeft Heerenveen inmiddels uit het hoofd gezet. Ajax is niet van plan om de middenvelder te verhuren.

Er zal naast Erwin Mulder in ieder geval nog een tweede doelman naar het Abe Lenstra Stadion moeten komen. Jaimy Kroesen (17) is nu de enige optie achter Mulder. SC Heerenveen wil de talentvolle keeper graag speelminuten laten opdoen bij de beloften. In de Leeuwarder Courant wordt gemeld dat SC Heerenveen op dit moment met twee keepers in gesprek is.

Naast de komst van een extra doelman hoopt SC Heerenveen ook nog op een aanvallende middenvelder en een aanvallende versterking. Die laatste moet op meerdere posities uit de voeten kunnen.