SC Heerenveen test oud-jeugdkeeper Feyenoord af

SC Heerenveen blijft zoeken naar een tweede Eredivisiewaardige keeper. Op dit moment hebben de Friezen enkel Erwin Mulder onder contract met ervaring in de Eredivisie. Om die reden had het de afgelopen week al een doelman op proef.

Kamil Miazek verruilde al op jonge leeftijd Polen om in de jeugd van Feyenoord te spelen. In Rotterdam-Zuid wist hij de stap naar het eerste elftal niet te maken. De 24-jarige keeper stond de afgelopen drie jaar onder contract bij Leeds United. In die periode kwam hij niet voor Leeds United in de Championship in actie. De 1.94 meter lange doelman liep afgelopen zomer bij de Engelse club afgelopen zomer uit zijn contract. Daarmee was Miazek met zijn transfervrije status een interessante optie voor Heerenveen. De Friezen laten nu op Twitter weten dat er besloten is om niet met Miazek verder te gaan.

Naast Erwin Mulder heeft trainer Johnny Jansen de beschikking over Jan Bekkema (24) en Jaimy Kroesen (17). Bij een blessure van Mulder lijkt SC Heerenveen dan ook een probleem te hebben. Afgelopen zomer vertrokken Warner Hahn, Filip Bednarek en Trevor Doornbusch uit het Abe Lenstra Stadion. Hahn zit nog altijd zonder club.

https://twitter.com/scHeerenveen/status/1330177680021614592