SC Heerenveen weet Veerman langer te binden

Een flinke opsteker voor SC Heerenveen. De Friezen zijn in er in geslaagd om Joey Veerman voor langere tijd aan zich te binden. De 21-jarige middenvelder heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw contract tot de zomer van 2024.

Joey Veerman maakt een stormachtige ontwikkeling door. Dat deed hij al bij FC Volendam in de Keuken Kampioen Divisie. Het was voor SC Heerenveen aanleiding om hem afgelopen zomer naar Friesland te halen. Ook daar maakte de middenvelder een grote indruk. Veerman werd in verband gebracht met meerdere clubs. Er was SC Heerenveen dan ook veel aan gelegen om het contract tot de zomer van 2022, met een optie op nog een jaar, langer te binden.

SC Heerenveen en Veerman zijn het nu eens geworden over een nieuw verbeterd contract tot de zomer van 2024. Technisch manager Gerry Hamstra op de website van SC Heerenveen: “Joey heeft een goed eerste seizoen bij ons gehad. Hij is vanuit de eerste divisie bij sc Heerenveen op een hoger niveau gaan spelen, maar paste zich snel aan. We zijn zeer te spreken over zijn ontwikkeling en denken dat hij bij ons nog meer stappen kan maken. Met het openbreken van zijn contract  geven wij een duidelijk signaal af. Wij hebben veel vertrouwen in de verdere ontwikkeling van Joey bij sc Heerenveen.”