Sneijder gooit olie op het vuur na statement F-side

De fanatieke aanhang van Ajax, verenigd onder de F-side, is helemaal klaar met Wesley Sneijder. De record-international krijgt het verwijst dat hij de kant van FC Utrecht kiest en daarmee de club die hem groot maakte verloochent. In een statement noemt de F-side de voormalig Ajax speler onder meer een ‘valse hond’.

In het statement wordt ook nog eens uitgehaald naar het feit dat de afscheidswedstrijd van Sneijder niet in de Amsterdam ArenA maar in de Utrechtse Galgenwaard wordt gespeeld. De F-side in het statement: “Dan kondigt hij een afscheidswedstrijd aan in : Zijn Utrecht!!! Hij heeft er nog nooit gespeeld. Heeft lak aan de club die hem de kansen en opleiding heeft gegeven!!! Heeft schijt aan de supporters die hem in het begin van zijn loopbaan gesteund hebben!!! Kortom hij slaat het begin van zijn succes over!!! Als klap op de vuurpijl, schreeuwt hij voor de bekerwedstrijd tegen Ajax, we gaan ze sloooopuhhh, UUUUUtreg!!! Wat een minachting naar ons toe!!! Deze bovenstaande feiten, maken jou nou tot een persona non grata boven de N201.” Het bericht is inmiddels duizenden keren op Facebook geliked en krijgt ook de nodige reacties en retweets.

Wesley Sneijder reageert er op zijn Instagram Story behoorlijk gevat op en dat zal alleen nog maar meer frustratie bij de Ajax aanhang oproepen. Sneijder passeert de N201 en draait ondertussen de Utrecht klassieker ‘Utereg me stadje’ van Herman Berkien. Wordt ongetwijfeld vervolgd.