Sparta denkt aan Genk-doelman Jackers

Nordin Jackers staat voor een transfer naar Nederland. Volgens de Belgische krant Het Belang van Limburg is de doelman van Racing Genk hard op weg naar Sparta Rotterdam. Genk is bereid mee te werken aan een transfer van de 22-jarige doelman.

Jackers heeft weinig uitzicht op speelminuten voor Genk. Daarnaast heeft hij ook nog maar een contract tot de zomer van 2021. Genk is daarom ook bereid mee te werken aan een transfer. Het afgelopen seizoen verhuurde Genk de doelman al aan Waasland-Beveren waar hij zestien duels in de Belgische Pro League voor speelde. In die 16 duels incasseerde hij maar liefst 31 tegendoelpunten. Waasland Beveren eindigde als hekkensluiter in de Pro League. Desondanks is er naast Sparta vanuit meer clubs interesse.

Sparta is hard op zoek naar een nieuwe doelman. Eerste keus Ariël Harush keerde terug naar Israel, terwijl Coremans een zware blessure opliep. Sparta dacht eerder aan Maarten Stekelenburg. De 37-jarige doelman was financieel niet haalbaar en tekende inmiddels als reserve-doelman bij Ajax. Sparta heeft op dit moment ook oud-bekende Roy Kortsmit op proef. Die stond het afgelopen jaar onder contract bij Almere City, eerder was hij al bij Sparta actief.