Sparta: Rayhi traint mee, Martis vertrekt

Credits: Marco Oomen Fotografie

Mohamed Rayhi trainde vandaag gewoon weer mee met de selectie van Sparta Rotterdam. De aanvaller heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Saoedi Arabië. Een bod van Al-Batin werd vorige week door Sparta geweigerd. Gisteren spraken Rayhi en Sparta met elkaar. Hierop werd besloten dat hij de maandagtraining zou overslaan.

Waar Rayhi weer op de training verscheen was Bradley Martis afwezig. Martis was op amateurbasis aan Sparta verbonden. Jarenlang stond de verdediger te boek als een groot talent. Zijn ontwikkeling stokte door blessures. De 22-jarige verdediger speelde zijn wedstrijden vooral bij Jong Sparta in de Tweede Divisie (38 duels). Zo kwam hij afgelopen zaterdag nog in actie tegen Quick Boys. Op eigen veld werd met 0-1 verloren.

Voor het eerste elftal van Sparta blijft de teller voor Martis staan op tien duels. Deze speelde Martis nog met Sparta in de Keuken Kampioen Divisie. In de Eredivisie maakte Martis namens Sparta geen minuten. Nu volgt een buitenlands avontuur. Het is volgens RTV Rijnmond nog onbekend waar de avontuur is. Jong Sparta staat in de Tweede Divisie op een veertiende plaats. Het verzamelde in vier competitieduels slechts drie punten.