Sparta zinspeelt op transfer Harroui in zomer

Abdou Harroui is de nieuwste groeibriljant van Sparta Rotterdam. De 22-jarige middenvelder is bezig aan een uitstekend seizoen. Langzaam lijkt hij onhoudbaar te worden. Afgelopen transferperiode stond hij al nadrukkelijk in de belangstelling van FC Groningen. De interesse lijkt alleen maar te zijn toegenomen.

Komend weekend staat het duel tussen Sparta en FC Groningen op het programma. Dan zal het vast ook weer over Harroui gaan. Henk van Stee, technisch directeur van Sparta, is blij met de ontwikkeling van de middenvelder. Van Stee: “Iedereen ziet de ontwikkeling van Appie. Hij wordt steeds beter en clubs zien ook dat er nog heel veel rek in hem zit. Ik heb in de afgelopen periode nog regelmatig contact gehad met Fledderus (technisch directeur FC Groningen, red.) en het zal zaterdag ook vast weer ter sprake komen, maar wij hopen dat Appie in ieder geval het seizoen hier afmaakt.”

Van Stee vervolgt: “Kijk, zonder corona weet ik zeker dat er al heel veel clubs voor hem hadden aangeklopt. Hij maakt hele grote stappen en is op meerdere posities inzetbaar. We gunnen hem ook een stap hogerop, maar dan wel het liefst in de zomer.” Daarmee wil Van Stee dus voorkomen dat hij in januari al vertrekt. Harroui ligt nog tot de zomer van 2022 in Rotterdam vast.