Start seizoen amateurvoetbal niet in gevaar

Bron: Marco Oomen Fotografie

De KNVB voorziet geen problemen voor de competities in het amateurvoetbal. De competities staan gepland om in het weekend van zaterdag 20 en zondag 21 september te beginnen. Alleen in de Tweede en Derde Divisie zal er een uitdaging ontstaan.

Er mag nog niet in wedstrijdverband worden gespeeld tot 1 september. Dat geldt voor al het voetbal, en dus ook voor de amateurs. Het betekent dat oefenwedstrijden en het bekervoetbal wat in de eerste weken van september staat gepland in het geding gaat komen. Tegelijkertijd komt de start van de competities niet in gevaar.

Directeur amateurvoetbal Jan Dirk van der Zee in de nieuwsbrief van de KNVB: “Op basis van de huidige beperkingen verwachten we op dit moment dat de competities gewoon starten volgens de speeldagenkalender. Enige uitzondering hierop vormt de start van de competitie voor de 2e en 3e divisie bij de mannen. Voor wat betreft het bekervoetbal in september moeten we nog een voorbehoud maken. Ook dit hangt mede af van de mogelijke verdere versoepelingen. Hierover nemen we later een definitief besluit.’’

1 Trackback / Pingback

  1. Start seizoen amateurvoetbal niet in gevaar | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.