Ten Hag wil Sergiño Dest voor Ajax behouden

Credits: Marco Oomen Fotografie

Erik ten Hag zou Sergiño Dest het liefst voor Ajax willen behouden. De back staat echter nadrukkelijk in de belangstelling van Champions League winnaar Bayern Munchen.

Ten Hag in de aanloop naar het thuisduel tegen RKC Waalwijk: “Ik ben geen voorstander van transfer. Mocht het gebeuren, dan moeten we kijken naar vervanger. Er is veel interesse voor al onze spelers. Dest maakt een mooie ontwikkeling door dus daar staan we er niet raar van te kijken. Ik wil niet dat hij gaat, maar het is niet zo simpel dat hij dan blijft. Dat zou ik wel wensen maar de dynamiek eromheen heb je niet altijd in de hand. We moeten ook aan onszelf denken. We willen een sterke selectie. Dus als Dest gaat moet er iets aanvaardbaars voor terugkomen.”

Na  Hakim Ziyech (Chelsea), Donny van de Beek (Manchester United) en Joel Veltman (Brighton Hove & Albion) dreigt een vierde speler uit de basisploeg te vertrekken. Ten Hag: “Bij een vertrek, wat ik liever niet wil, wordt het wel wat dunnetjes daar. Op dit moment ben ik tevreden over de defensie. In aantallen is het ook oké. Mocht het gebeuren, dan moeten we wel kijken naar vervanger. Het is niet wat je wenst, maar we hebben dan nog steeds een sterke selectie. Je moet alleen een aantal mensen inpassen. Dat kost tijd. Andere clubs houden hun selectie en fundament vast en kunnen daarop voortborduren. Wij moeten zo elke keer opnieuw beginnen.”

1 Trackback / Pingback

  1. Ajax Nieuws Online: Ten Hag wil Sergiño Dest voor Ajax behouden | Al het Ajax nieuws en video' s

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.