Tighadouini tekent bij Marokkaanse promovendus

Credits: MAS Fes

Adnane Tighadouini vervolgt zijn loopbaan in Marokko. De 28-jarige buitenspeler zat sinds deze zomer zonder club. Nu heeft hij een contract getekend bij het ambitieuze MAS Fes. Dat verbindt hem tot de zomer van 2022.

De in Ede geboren Tighadouini kwam eerder uit voor Cambuur, Vitesse, NAC Breda, Malaga, Kayserispor, FC Twente, Esbjerg en Al-Kharitiyath SC. Daarbij moet worden gezegd dat Malaga hem in 2015 kocht van NAC Breda. Vervolgens werd hij bijna elk seizoen verhuurd. Nadat zijn contract in Spanje afliep tekende hij bij Al-Kharitiyath uit Qatar. Daarnaast maakte hij in 2015 zijn debuut voor Marokko. Het bleef bij die enige wedstrijd.

Dan MAS Fes. De viervoudig kampioen van Marokko werd eerder deze week ook al in verband gebracht met de eveneens transfervrije Oussama Assaidi. Het is onbekend of de overgang van Tighadouini invloed heeft op de toekomst van Assaidi. Wel is duidelijk dat de ambities van MAS Fes groot zijn. MAS Fes wil na de promotie direct een serieuze rol van betekenis spelen in de Botola Pro, het hoogste niveau van Marokko.