Top 5 doelpunten van Bundesliga speelronde 26

Credits: Marco Oomen Fotografie

Goh wat missen wij het voetbal. Door het uitbreken van Covid-19 werden alle competities wereldwijd stopgezet. Gelukkig voor de voetbalfan thuis is de Bundesliga sinds afgelopen weekend weer gestart. De wedstrijden zijn in Nederland live te volgen via Fox Sports.

In speelronde 26 waren er direct een aantal mooie doelpunten te noteren! Wat te denken van de goal van Raphaël Guerreiro van Borussia Dortmund in de streekderby tegen Schalke 04. Een voetbalreis naar Duitsland zit er voorlopig nog niet in. Maar ook komend weekend kunnen we weer genieten van live topvoetbal op TV.

Speelronde 27 trapt aanstaande vrijdag af met de Berlijnse stadsderby tussen Hertha BSC en Union Berlin. Aanvang is 20.30 uur en natuurlijk live te volgen via Fox Sports. Javairô Dilrosun kwam afgelopen weekend als invaller bij Hertha BSC in actie tegen Hoffenheim (3-0 winst). De wedstrijd lijkt nog te vroeg te komen voor andere landgenoten, Karim Rekik (Hertha BSC) en Sheraldo Becker (Union Berlin). Beide zijn geblesseerd.