TOTO sluit ook sponsordeal met PSV

In navolging van Feyenoord en acht andere Eredivisie clubs gaat ook PSV samenwerken met TOTO. Er is een driejarig sponsorcontract afgesloten met de optie op nog eens twee seizoenen. De deal met de enige legale aanbieder van weddenschappen in Nederland levert PSV ruim 1 miljoen euro per jaar op.

“Wij zijn verheugd om TOTO als grote partner bij PSV te verwelkomen”, aldus commercieel directeur Frans Janssen op de website van PSV. “We hebben in TOTO de partner gevonden die het beste bij PSV past. We hebben in de voorbije periode met TOTO en verschillende betting-partijen gesproken. Het was een zeer interessante benchmark in een wereld die voor ons in Nederland nog onontgonnen is. Zonder uitzondering kwamen er verschillende lucratieve voorstellen op tafel.”

Arno de Jong, de Chief Marketing Officer van TOTO: “PSV is een club die al jaren op topniveau presteert. Altijd mee doet voor de prijzen. TOTO is trots om partner te worden van deze prachtige club.” TOTO zal overigens niet toetreden tot de club van Brainport Eindhoven. Wel zal TOTO op de mouw komen bij oefenduels en bekerwedstrijden. Ook komt TOTO regelmatig voorbij op de LED-boarding in het Philips Stadion.