TOTSSF Eredivisie: Wie wil je wel of niet in je Ultimate Team?

Maandag werd in FIFA 20 Ultimate Team door Electronic Arts het TOTSSF Eredivisie gelanceerd. Maar wat vinden we nu eigenlijk van deze spelers?

Op donderdag krijgen we namelijk weer de FUT Champions Rewards. De grote vraag is? Wie van de TOTSSF Eredivisie wil je wel of niet in je team? Dus welke FUT Champoins Rewards rode kaarten zouden we moeten kiezen bij de TOTSSF Eredivisie. Met de Italiaanse Serie A, de Chinese CSL én de Eredivisie zijn er deze week naar verhouding meer TOTSSF cards beschikbaar dan normaal. Mogelijk kan je dus helemaal niet kiezen uit een TOTSSF Eredivisie card. Dat zou wel jammer zijn want de TOTSSF Eredivisie heeft een aantal fantastische cards!

Dit zijn de spelers die je absoluut wel of niet moet kiezen:

Must haves

 • Quincy Promes (95). Wat een snelheid en uithoudingsvermogen. Dat gecombineerd met zijn schot en passing: wat een TOTSSF card! 4* weak shot en 5* skills. Je kan hem ook redelijk connecten voor je chemistry met andere Nederlandse spelers. Die zowel defensief als offensief zijn mannetje staat. Het is je droom Eredivisie TOTSSF card. Kost je wel 750-800k of je packt hem vanuit Champions Rewards.
 • Denzel Dumfries (90). Een van de beste backs in FIFA 20. Dumfries TOTSSF is snel, fysiek sterk en kan ook nog indribbelen. Geen verkeerde card. Te connecten met andere Nederlandse verdedigers, zoals Virgil van Dijk. En dat voor ongeveer 125-150k.
 • Nicolas Tagliafico (93). Wat een linksback die vanwege zijn Argentijnse nationaliteit in de meeste teams wel kan connecten voor chemistry. Tagliafico heeft een hoge workrate, zowel defensief als offensief. Andere pluspunten zijn acceleration (95, sprint speed (98) en stamina (99). En dan vergeten we nog even zijn dribbling.
 • Hakim Ziyech (96). De laatste keer in de Eredivisie TOTSSF door zijn transfer naar Chelsea. Goede card. Met 5* skills kan je eindeloos uit de voeten. Het schot van Ziyech is fantastisch, alleen een beetje jammer van die 3* weak foot.

Nice to have

 • Oussama Idrissi (94). Bruikbaar als supersub en in chemistry met Eredivisie spelers of Marokaanse aanvallers. De Saoedische league heeft met onder andere Amrabat een aantal connecties. Idrissi is relatief goedkoop (<150k) door zijn nationaliteit maar ook vanwege zijn 3* weak foot.
 • Donny van de Beek (94). Voor ongeveer 200k heb je de TOTSSF Eredivisie Donny van der Beek als CDM. Hoge work rate, zowel defensief als offensief. Pakt met zijn shooting ook regelmatig een goaltje mee. Net niet bij de beste cards van de Eredivisie door zijn 3* weak foot en 3* skills. Er zijn betere opties in Ultimate Team.

Niet kiezen!

 • Cyriel Dessers (89). Er zijn te veel betere aanvallers in FIFA Ultimate Team. Dessers is fysiek helemaal in orde en heeft 4* weak foot. Toch zou ik gaan voor andere opties. Heracles Amelo fan? Voor 30k is hij erg goedkoop.
 • Fredrik Midtsjø (89). Hoe ga je een Noorse middenvelder gebruiken in je team? Voor een middenvelder is 3* weak foot en 3* skills niet verkeerd. Maar verder, zijn work rate is bijvoorbeeld slechts medium. Voor een controlerende middenvelder heb je toch echt wat meer nodig. Positief puntje? Zijn stamina van 99. Hij kan makkelijk een hele wedstrijd inclusief verlenging spelen. Voor de AZ fan. Ook Fredrik Midtsjø is rond de 30k erg goedkoop.
 • Daley Blind (92). Te lage snelheid voor al die TOTSSF aanvallers. Met een sprint speed van 65 kan je nu echt niet meer aankomen. En ook een Shadow gaat je niet helpen. Als je uit deze vier moet kiezen kan je Blind nog gebruiken voor SBC’s vanwege zijn 92 rate. Te koop voor nog geen 50k.
 • Marco Bizot (88). Er zijn gewoon betere keepers in dit stadium van FIFA Ultimate Team. De prijs, ongeveer 22k, zegt eigenlijk al genoeg. Ik zou Bizot niet gebruiken in je team.

Ben jij het eens met deze beoordelingen of zie je het helemaal anders. Laat het ons weten! De review van de TOTSSF van Lisandro Martinez en Steven Berghuis volgen nog!

1 Trackback / Pingback

 1. TOTSSF Eredivisie: Wie wil je wel of niet in je Ultimate Team? | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.