Trio Ajax reist alsnog naar Denemarken

Credits: Marco Oomen Fotografie

Ajax heeft nog steeds de hoop om gebruik te maken van een aantal door corona geteste spelers. De koploper van de Eredivisie heeft drie spelers alsnog naar Denemarken laten vertrekken. Volgens De Telegraaf stapten maandagavond laat André Onana, Ryan Gravenberch en Dusan Tadic in een vliegtuig naar Denemarken.

Ondanks een positieve coronatest heeft Ajax de hoop dat het drietal kan uitkomen in de Champions League-wedstrijd tegen FC Midtjylland. Die wedstrijd staat dinsdag op het programma. Uit een test van de UEFA kwamen maandag de coronabestemmingen aan het licht. Toch waagt Ajax een nieuwe poging. Wanneer die test bij een speler negatief zal uitvallen dan is het overigens nog geen zekerheid dat die kan spelen tegen Midtjylland. Ajax is hierin afhankelijk van zowel de Deense autoriteiten en de UEFA.

Het zit Ajax niet mee. Begin deze week hebben elf spelers uit de selectie van Ajax en Jong Ajax positief getest. Die resultaten kwamen uit een PCR test van de UEFA. Ajax verwacht dat die PCR-test oude sporen heeft gevonden. Onana, Tadic en Gravenberch werden namelijk al geruime tijd geleden positief getest.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Ajax Nieuws Online: Trio Ajax reist alsnog naar Denemarken | Al het Ajax nieuws en video' s
  2. Voetbalnieuws Site: Trio Ajax reist alsnog naar Denemarken | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.