Twee nieuwe spelers voor FC Dordrecht

Bron: Marco Oomen Fotografie

Versterking voor FC Dordrecht. De selectie wordt versterkt met Julius Bliek en Arsenio Valpoort. Daarmee heeft de selectie van de Schapenkoppen de eerste twee versterkingen voor 2020-2021 binnen.

De 27-jarige Valpoort komt transfervrij over van Excelsior. De aanvaller heeft al heel wat clubs achter zijn naam staan: SC Heerenveen, PEC Zwolle, Ferencvaros (Hongarije), RKC Waalwijk, Beitar Jerusalem (Israel), Almere City FC, Busan Ipark (Zuid Korea), KSV Roeselare (België) en Excelsior. Dordrecht wordt nu de volgende halte voor de voormalig jeugdinternational.

Het is niet de enige versterking voor FC Dordrecht. Ook oud-gediende Julius Bliek keert terug. De centrale verdediger maakte in het seizoen 2017-2018 veel indruk. Het leidde tot een transfer naar Go Ahead Eagles waar hij in anderhalf jaar tijd tot 39 duels kwam. In januari verruilde Bliek de Keuken Kampioen Divisie voor het Georgische FC Saburtalo. Dat avontuur liep uit op een grote teleurstelling, maar FC Dordrecht was Bliek absoluut niet te vergeten.