Van der Water hoopt op transfer naar Orlando

Foto: Marco Oomen Fotografie

Silvester van der Water speelde vandaag nog gewoon mee met Heracles Almelo tegen ADO Den Haag. Toch heeft de aanvaller nog steeds zijn zinnen gezet op een Amerikaans avontuur bij Orlando City.

Een eerste bod van Orlando City werd door Heracles Almelo geweigerd. Heracles Almelo zag geen aanknopingspunten om met de MLS-club in gesprek te gaan. De 23-jarige Van der Water hoopt zelf nog altijd op een transfer. Tegenover Fox Sports verklaarde de aanvaller: “Ik sta er wel voor open, ja. Het is nog niet aan mij, maar aan de clubs en m’n zaakwaarnemer. Ik focus me nog gewoon lekker op het voetbal.”

Van der Water vervolgt: “Het is een droom geweest om naar Amerika te gaan. Orlando is een hele mooie stad, mooi weer, mooie club. Er lopen ook mooie spelers, waaronder Nani en João Moutinho.” Een andere optie zou een tussenstap in Nederland zijn. “Er is wat interesse uit Nederland. Utrecht? Dat zou kunnen. Ik zou het niet weten. Misschien wel, misschien niet. Dan moet je bij m’n zaakwaarnemer zijn. Ik focus me gewoon op Heracles en moet hier gewoon m’n ding blijven doen.”