Vanavond lancering FIFA 20 TOTSSF Eredivisie

Vanavond lanceert Electronic Arts de TOTSSF voor de Eredivisie in Ultimate Team. Wie zijn de elf beste spelers van het afgelopen seizoen in onze competitie en krijgen daarmee een speciale kaart in FIFA 20?

Na de Turkse Super Lig en de Portugese Liga NOS is het vanavond om 19.00 uur de beurt aan de Eredivisie TOTSSF. Het is een moment waar veel FIFA 20 spelers naar uit kijken. Op dit moment is alleen zeker dat Electronic Arts, de maker van FIFA 20, vanavond in totaal elf spelers zal lanceren. Dat was namelijk ook het geval bij de Turkse en Portugese competitie. Daarnaast zullen er ook nog spelers beschikbaar komen via Objectives en SBC.

Bij FIFA 19 bestond het TOTSSF team van de Eredivisie uit André Onana, Matthijs de Ligt, Daley Blind, Denzel Dumfries, Angelino, Frenkie de Jong. Hakim Ziyech, Dusan Tadic, Abdenasser El Khayati, Robin van Persie en Luuk de Jong. De cards van David Neres (Objectives) en Donny van den Beek (SBC) konden via andere speltypes worden unlocked.

De algehele verwachting is dat er bij FIFA 20 onder andere speciale cards zullen komen van André Onana, Denzell Dumfries, Nicolas Tagliafico, Quincy Promes en Steven Berghuis. Er wordt in de community voor de spitspositie getwijfeld tussen Donyell Malen, Myron Boadu of Cyriel Dessers.