Veel interesse voor Jorrit Hendrix

Credits: Marco Oomen Fotografie

PSV moet rekening houden met een vertrek van Jorrit Hendrix. De 25-jarige middenvelder heeft over belangstelling niet te klagen. Volgens Voetbal International is er interesse uit Italië, Engeland en de Verenigde Staten.

Hendrix was het afgelopen seizoen niet zeker van een basisplaats in Eindhoven. Bij PSV heeft hij nog een contract tot volgend jaar zomer. De middenvelder uit eigen opleiding zal dus moeten kiezen tussen een nieuw contract of een transfer. PSV lijkt niet onwelwillend tegenover een transfer te staan. Datzelfde geldt voor Hendrix. Het is onbekend om welke clubs het gaat. Eerder werd Hendrix al eens aan het Italiaanse Bologna gelinkt.

Naast de interesse voor Jorrit Hendrix meldt Voetbal International ook nog dat Marco van Ginkel juist op het lijstje bij PSV staat. Een nieuwe verhuur aan PSV ziet Van Ginkel wel zitten. Hij speelde twee jaar geleden zijn laatste wedstrijd voor de Eindhovense club. De afgelopen jaren werd hij geteisterd door knieblessures. Chelsea verlengde desondanks onlangs nog zijn contract.