VVV Venlo rekent op transfer Pachonik

Tobias Pachonik mag hopen op een transfer. VVV Venlo staat niet welwillend tegenover een vertrek van de Duitse rechtsback. Een mogelijke transfer geeft VVV Venlo namelijk de kans de selectie te versterken, zo meldt Dagblad De Limburger.

De 25-jarige Pachonik zou voor VVV Venlo een mooie transfersom kunnen opleveren. Technisch manager Stan Valckx denkt aan een som die ‘richting de één miljoen euro gaat’ zo stelt hij tegenover De Limburger. Pachonik heeft er één seizoen in Venlo opzitten. Daarin speelde hij 26 duels. Hij werd dit seizoen al in verband gebracht met Sampdoria, Watford en Wolverhampton Wanderers. Maar er is vooral belangstelling uit de Championship, het tweede niveau van Engeland.

“Tobias heeft een uitstekend seizoen gespeeld. Er is concrete interesse van clubs uit het Championship, het tweede niveau in Engeland”, vertelt Valckx in Dagblad De Limburger. Pachonik heeft in Venlo nog een contract tot de zomer van 2022. Naast interesse in Pachonik zou er ook belangstelling zijn voor Evert Linthort. Door de coronacrisis krimpt het spelersbudget van 3,3 miljoen naar 2,5 miljoen euro.