VVV verwelkomt Hunte definitief terug in Venlo

Foto: Marco Oomen Fotografie

Torino Hunte keert definitief terug bij VVV Venlo. De 29-jarige aanvaller trainde al enige tijd mee met de selectie van Hans de Koning. Nu tekende Hunte een contract voor een seizoen met een optie voor nog een jaar. Hunte speelde eerder van 2015 tot 2018 in contract.

Hunte maakte op relatief late leeftijd de overstap van de amateurs naar FC Eindhoven. Na twee seizoenen in de Eerste Divisie volgde in 2015 de overstap naar VVV Venlo. In 102 duels kwam hij tot 16 goals en 12 assists voor VVV Venlo. In 2018 volgde de overstap naar Almere City. Daar speelde hij 39 duels (2 goals, 7 assists). Afgelopen zomer werd het doorlopend contract in goed overleg tussen Almere City en Hunte ontbonden.

Hunte: “Het is mooi dat ik weer bij VVV-Venlo terug mag keren. Dit is een club waar ik drie seizoenen lang met heel veel plezier heb gespeeld en waar ik een fantastische tijd heb beleefd. Ik ben nota bene kampioen geworden met VVV-Venlo. Dan is het heel mooi dat je hier een tweede kans krijgt. Daar ben ik de club dankbaar voor.”